Kuten edellisessä kirjoituksessa lupasinkin, tässä kuvassa näkyy parhaiten koko mökin värityksen idea.

Meidän perheen miespuoliset jäsenet olivat kaikki hieman ensin ihmeissään siitä, miksi karmit maalattiin etupuolelta punaisiksi. Mutta eivätpä ihmetelleet enää tässä vaiheessa, kun sovitimme pokat uusine laseineen ja kitteineen niille kuuluville paikoille karmien sisälle. Kiinnikkeet vielä puuttuvat, siksi toinen ikkuna on "turvattu" paperinenäliinalla.

Ikkunaruudut ovat vanhaa lasia, jotka saimme pelastettua vanhoista ikkunanpokista kovan työn tuloksena. Kuvassa ruudut ovat kovin sottaisen näköiset, mutta ne pestään heti, kun kittien maalausurakka ja teippaus on saatu päätökseen. Aika kivannäköinen ikkuna, vai mitä itse sanotte?

Ikkunat uusittiin siten, että säilytimme vain sisäikkunat, sekä karmit että ulkopokat teetettiin uudet. Näin saimme mökkiimme ikkunaruutujen lisäksi muutakin vanhaa ja uutta ;o) Keittiöön tilasimme kokonaan uuden ikkunan talon takaseinään, johon keittiö sijoitetaan sitten, kun on sen aika. Olen aina haaveillut tiskialtaasta ikkunan alla ja nyt sen saan! Kaikki on siis valmiina, ei puutu enää kuin se keittiö...

Seuraavan kerran taidammekin siirtyä jo sisustuspuoleen ja sisätiloja koskeviin haaveisiin ja totueutuksiin.