No ei ihan, mutta melkein. Mökkiprojektissa vierähti useampi päivä, mutta jäljessä ollaan silti. Isä sairastui juhannuksen korvilla keuhkokuumeeseen, joka vasta nyt alkaa hellittämään otettaan, joten edistystä ei ole tapahtunut ihan samalla tavalla kuin ennen kesää suunnittelimme. Saimme kuitenkin maalattua mökin kertaalleen ja vähän toistamiseenkin, mutta vielä jäi rästihommia.

Katon maalausta ei olisi näillä kesäkeleillä edes pystynyt tekemäänkään, mutta eletään toivossa, että syksyyn riittäisi vielä kesäkelejä. Samoin vuori- ja ikkunalaudat vaativat sahaamista ja maalaamista, puhumattakaan uusien ikkunoiden paikalleen asentamista.

Mutta kivaa on ollut. Mikäs se on sutia maalia seinään, kun ilma on kuin morsian ja bikinitkin tuntuivat välillä olevan liikaa. Koirat rehkivät risujen kimpussa niin, että makasivat aivan reporankana, lopenuupuneina. Nuorimmainen innostui etsimään aarteita, ja paras niistä oli päästäisen luuranko. Kunhan keksin konstin, kasaamme sen vielä mustalle alustalle ja teemme koko komeudesta hienon taulun.

Auvin kesäjuhlissa tutustuimme kyläläisiin ja pippaloissa oli oikein lystiä. Hauskaa, että juhlissa oli niin aikuisia kuin lapsiakin ja kaikki sulassa sovussa pelasimme mölkkyä, arvuuttelimme tietokilpailukysymyksiä ja ties mitä. Kaksi meidän perheestä saikin oikein Auvin mestari 2010 mitalit kaulaan! Kunhan saamme mökin edes johonkin kuntoon, pidämme kyllä myös joskus juhlat meidän suulissa.

Jatkan tässä töitä, mutta päivittelen kohta lisää.